بهسان شاپ
});
آخرین بازیها
خانه / بازی های pc / بازی کم حجم / اکشن / دانلود بازی مرحله ای اکشن The Hobbit
محل تبلیغ شما ماهانه 9 هزار تومان ​
محل تبلیغ شما ماهانه 9 هزار تومان ​

دانلود بازی مرحله ای اکشن The Hobbit

دمو

The Hobbit یکی از بازی ماجراجویانه، معمایی و با موضوعیت تخیلی برای پلتفرم PC بوده که توسط شرکت بازی سازی Vivendi Universal با حجمی مناسب عرضه شده است. داستان کلی این بازی بر اساس رمان معروف و کلاسیکی با همین نام با قلم J. R. R. Tolkien ساخته شده است که توانسته به خوبی سبک معمایی و مرموز این کتاب را به تصویر بکشد. تمامی شخصیت های رمان هابیت از جمله گندالف و دورف در این بازی حضور دارند. گندلف، بیلبو و دورف ها، حلقه جادویی را به دست آورده اند و در ادامه قصد دارند که به جستجو برای یافتن گنیجینه طلا بپردازند. نقش اول The Hobbit را پسر بچه کوتاه قدی می سازد که بیلبو نام داشته و کنترلش بصورت سوم شخص در اختیارتان قرار دارد.
هابیت سرشار از موضوع های تخیلی و جادوگرایانه کلاسیک است، برای مثال شخصیت های بازی، جادوگران و دیو ها و دیگر موجودات عجیب هستند. سلاح اصلی که در دستتان قرار دارد، یک شمشیر کوچک است و می توان به وسیله آن از نزدیک و به صورت رو در رو دشمنان را نابود کرد. اما راه های بهتری هم برای از بین بردن دشمنان از جمله استفاده از چوب های جادوئی وجود دارد. شخصیت های اصلی The Hobbit عبارت اند از؛ Bilbo نقش اول بازی، Gandalf یک جادوگر راهنما بوده که در بازی همیشه حضور ندارد اما در مواردی راهنمایی می کند، Thorin یک کوتوله که در حین بازی به کاربر کمک می کند و چندین شخیت دیگری که در مراحل با آن ها آشنا می شوید. سبک The Hobbit به شکلی است که در هر مرحله رشته ای از مشکلات و ماموریت ها وجود دارند که برای عبور از آن ها باید راه حل های متنوعی را به کار برد. برای انجام ماموریت ها در هر مرحله باید علاوه بر جنگیدن به کار هایی نظیر پریدن، دویدن و سر خوردن بپردازید. هم اکنون میتوانید این بازی زیبا را از تینی گیمز دریافت نمایید.

  • حجم بازی :۱۶۸ کیلوبایت
  • رمز پوشه: www.tiny-games.ir

درباره‌ی اِبی

اِبی
ابراهیمم 23 سالمه. خوشحالم که از سایت من بازدید میکنید هر پیشنهاد شخصی نیز داشتید در قسمت تماس با ما در ارتباط باشید حد الامکان تا میتونم به درخواست دوستان پاسخ میدم. اینستاگرام من https://www.instagram.com/ebi0014/ خواهشا دوستان عزیز وقتی میبینید جواب یک سوالی رو در کامنت ها نمیتونم بدم منظور اینه که درباره اون سوال اطلاعاتی ندارم متاسفانه نظرتونو تایید میکنم تا کسی دید جوابتونو بده به زودی فرومی رو برای این سایت میسازم امیدوارم بتونیم مشکلات همدیگه رو در اون فروم برطرف کنیم . با تشکر از حمایت شما دوستان عزیز :)

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*