بهسان شاپ
});
آخرین بازیها
خانه / بازی های pc / بازی کم حجم / اکشن / دانلود بازی اکشن Helicopter Simulator برای PC
محل تبلیغ شما ماهانه 9 هزار تومان ​
محل تبلیغ شما ماهانه 9 هزار تومان ​

دانلود بازی اکشن Helicopter Simulator برای PC

دمو

Helicopter Simulator یک بازی شبیه ساز و واقع گرایانه برای تجربه پرواز آزمایشی و آموزشی در آسمان است که کمپانی Media Verlagsges برای PC منتشر کرده است. در وافع اکثریت هلیکوپتر هایی که در این بازی به اختیار می گیرید، نظامی هستند و برای ماموریت های خاصی در مناطق مختلف برخی از کشور ها فرستاده می شوید تا کار هایی از جمله بمباران و نابودی پایگاه های نظامی دشمن را از این طریق به انجام برسانید. البته در ابتدای Helicopter Simulator هدایت یکی از هلیکوپتر های ساده و غیر جنگی گروه را بر عهده می گیرید و سپس مشغول آموزش می شوید. در بخش آموزشی باید نحوه کنترل هواپیما، استفاده از تجهیزات و بمب های آن و چندین وظیفه دیگر را باید به خوبی یاد بگیرید و از آن ها در نبرد هایی که پیش رو خواهید داشت، به بهترین نحو استفاده کنید.
تروریست ها و گروهی از باند های خلافکار، دشمن اصلیتان محسوب می شوند و شما نیزد در گروه بزرگ Helicopter’ov مشغول فعالیت و خدمت گزاری هستید. قالبا هلیکوپتر های استفاده شده در بازی Helicopter Simulator عنوان Gunship را به خود اختصاص داده اند و به پیشرفته ترین سیستم نظامی روز دنیا و هم جنین ایمن ترین آن مجهز هستند. دشمنان به هیچ وجه ساکت نمی نشینند و با هلیکوپتر ها و علاوه بر آن، تانک های زمینی به سمتتان شکلیک می کنند و در صورتی که مهارت لازم را در گریز نداشته باشید، نابود خواهید شد و باید مرحله یا ماموریت را از ابتدا شروع کنید. CMW اسم سلاح های قدرتمند و مرگبار تروریست های در بسیاری از مراحل است و بیشترین خطری که کاربر را در طول هر بخش تهدید می کند، شکلیک شدن این سلاح ها به سمتتان محسوب می شود. گرافیک Helicopter Simulator با توجه به این که در سال ۲۰۱۱ طراحی شده است، بسیار مناسب و قابل قبول است و بازیکن را وارد محیطی خشن و پر از هیجان می کند. هم اکنون میتوانید این بازی جدید و هیجانی را از تینی گیمز دریافت نمایید.

  • حجم بازی :۱۹۱٫۴۲ مگابایت
  • رمز پوشه: www.tiny-games.ir

درباره‌ی اِبی

اِبی
ابراهیمم 23 سالمه. خوشحالم که از سایت من بازدید میکنید هر پیشنهاد شخصی نیز داشتید در قسمت تماس با ما در ارتباط باشید حد الامکان تا میتونم به درخواست دوستان پاسخ میدم. اینستاگرام من https://www.instagram.com/ebi0014/ خواهشا دوستان عزیز وقتی میبینید جواب یک سوالی رو در کامنت ها نمیتونم بدم منظور اینه که درباره اون سوال اطلاعاتی ندارم متاسفانه نظرتونو تایید میکنم تا کسی دید جوابتونو بده به زودی فرومی رو برای این سایت میسازم امیدوارم بتونیم مشکلات همدیگه رو در اون فروم برطرف کنیم . با تشکر از حمایت شما دوستان عزیز :)

۲ نظر

  1. سلام
    خسته نباشید.لطف کنین لینک دانلود کنترل بشه.فک کنم مشکلات داره.تشکر :cigarette: :cigarette: :flagus: :peace:

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*